GitmekLazım.com ile Dubai’nin geçmişini ve geleceğini keşfetmeye hazır olun

GitmekLazım.com ile Dubai’nin geçmişini ve geleceğini keşfetmeye hazır olun

Vakıf Katılım

Sosyalleşmeyi ve keşfetmeyi tek platformda buluşturmak amacıyla kurulan GitmekLazım.com gezginlerin daha önce keşfetmedikleri coğrafyaları keşfetmelerini sağlıyor. Dünya’nın en ünlü yapılarından Burj Al Arab’ı ve Burj Khalifa’yı daha yakından keşfetmek ve Dubai’yi tanımak isteyenler, 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dubai Turu’na GitmekLazım.com ile avantajlı fiyatlarla ulaşabiliyor.

Dubai’nin geçmiş ve geleceğini keşfetmek mümkün
Gezginler, GitmekLazım.com’da bulabilecekleri Dubai Turu kapsamında Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolunu, Emirates Kulelerini, kentin dünyada tanınırlık kazanan gökdelenlerini panoramik olarak izleme fırsatı bulabiliyor, dünyanın en büyük insan yapımı limanı Jebel Ali’yi yakından görme imkanına sahip olabiliyorlar.  GitmekLazim.com’u tercih eden gezginler katılacakları tur ile Yedi Emirliğin Başkenti olan Abu Dhabi’nin geçmiş ve geleceğine şahit olurken, devasa binaları da gözlemleyebilecekler.

Hayallerine sınır koymayanlar kazanıyor
Tatil hayallerine sınır koymayan gezginlere özel fırsatlar sunan GitmekLazım.com, gezerken puan kazanılabilen ve bu puanlarla çeşitli avantajlar sunduğu “Papel” sistemi ile seyahati teşvik ediyor. Gezginler, papel sistemi sayesinde gerçekleştirdikleri her seyahatten bir sonraki seyahat için maliyet avantajı sağlayacak puanlar kazanabiliyorlar.