5 soruda Modüler Kasko

5 soruda Modüler Kasko

Vakıf Katılım

Modüler kasko, günümüzde "Fiyatını Kendin Belirle” opsiyonu ile araç sahiplerine her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkanının yanı sıra hızlı ve zahmetsizce kasko alma deneyimi sunuyor. 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, son dönemlerin en çok tercih edilen sigortacılık ürün çeşitlerinden olan modüler kasko ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Neden modüler kasko?

Sunduğu esnek teminat paketleri ile her bütçeye ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilebilen modüler kasko, sigortalıya ekstra indirim opsiyonları da sunuyor. Modüler kasko, modüler yapısı ile araç sahibinin kendi kasko kapsamını belirlemesine olanak tanırken, ihtiyaç dahilinde olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor. Diğer bir deyişle, modüler kasko sayesinde araç sürücüleri istedikleri özellikleri seçerek kasko poliçelerini kendileri oluşturuyor.

Modüler kasko neleri kapsar?

Modüler kasko sigortası, temel koruma paketi ile aracın çarpma, çarpışma, devrilme, yanma ve cam kırılması gibi temel riskleri güvence altına alırken, sigortalıların tercihlerine göre ek paketler ile hırsızlık, doğal afet ve kaza sonucu sürücü ve yolcularda meydana gelecek bedeni zararlara dair tüm teminatları da kapsıyor.

Modüler kasko nasıl satın alınır?

Araç sürücüleri, modüler yapısı ile araç sahibinin kendi kasko teminat paketlerini oluşturmasına olanak tanıyan “Benim Kaskom” adlı modüler kasko sigortasını Generali Sigorta'nın acenteleri, web sitesi ve çağrı merkezi üzerinden satın alabilirler.

Modüler kaskoda prim nasıl hesaplanır?

Modüler kasko, sigortalı bilgileri, araç bilgileri, geçmiş hasar bilgisi, teminat kapsamı ve indirim paketleri gibi bilgileri değerlendirerek, her sigortalı için kendi bütçesine uygun kasko poliçesi oluşturma imkanı sağlar.

Hangi tip araçlar için modüler kasko kullanılabilir?

Modüler kasko, otomobil ve kamyonet tipi araçlar için poliçe düzenleyebilme imkânı sunar.

 


Hibya Haber Ajansı