İpragaz salgınla mücadelenin tüm kahramanlarını alkışlıyor

İpragaz salgınla mücadelenin tüm kahramanlarını alkışlıyor

Vakıf Katılım

Enerji sektörünün köklü ve güçlü şirketi İpragaz’dan, pandemi mücadelesine katkı sağlayanlara anlamlı teşekkür. İpragaz çalışanları, COVID-19 ile mücadele sürecinde zor şartlar altında görev yapan sağlık çalışanlarından güvenlik görevlilerine, esnaftan lojistiğe, kapı kapı dolaşan dağıtım görevlilerinden virüsün yayılmasını önlemek adına evinden dışarı çıkmayan milyonlara ‘alkışlı’ video ile teşekkür etti. İpragaz’ın salgınla mücadelenin tüm kahramanlarına ithaf ettiği “Bu alkışlar tüm Türkiye'ye” başlıklı video, sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren büyük beğeni topladı.

 

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen küresel pandemi, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu. İnsan hayatını tehdit eden virüsle mücadelede; birlik olmanın, ortak hareket etmenin ve fedakarlığın ne kadar önemli olduğu bir kez daha hatırlandı.

 

Salgınla mücadelenin en ön saflarında büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanları başta olmak üzere güvenlik, enerji, gıda ve lojistik sektörlerin çalışanları Türkiye’nin kahramanları oldu. Salgın yayılımının önlenmesi ve kontrol altına alınması için toplum da kural ve tedbirlere uyarak destek verince Türkiye, pandemi sürecini başarı ile yürüten ülkelerden biri oldu. Kaydedilen gelişmelerin ardından da normalleşme dönemi kademeli olarak başlatıldı. Bu zorlu dönemde 7/24 hizmet vererek bu sürece katkı sağlayan Türkiye’nin köklü enerji şirketi İpragaz da çalışanları ile birlikte, bu olağanüstü mücadelenin tüm kahramanları için anlamlı bir sosyal medya çalışması yaptı.

 

COVID-19 sürecinin ilk gününden itibaren insanımızı ve ülkemizi enerjisiz bırakmamak için bu mücadelenin içinde yer alan İpragaz çalışanları, salgın sürecine sağduyu ile katkı sunan 83 milyona alkışlarla teşekkür etti. Hazırlanan teşekkür videosunda İpragaz’ın merkez ofisinden dolum tesislerine, bayilerinden saha çalışanlarına kadar tüm çalışanları, alkışları ile yer aldı. “Bu alkışlar tüm Türkiye'ye” başlıklı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

Bu alkışlar;

sabırla evinde kalanlara,

yola çıkmak zorunda olanlara,

dükkanlarını açanlara,

güvenliğimizi sağlayanlara,

hastanelerde görev yapanlara,

kapı kapı dolaşanlara…

Zor günlerde,

her şeye rağmen mücadele edenlere…

Yeni normale geçişte,

sağduyu gösteren herkese...

Bu alkışlar tüm Türkiye'ye!


Hibya Haber Ajansı