Anneler Günü‘nde mutlu anlar hediye edin

Anneler Günü‘nde mutlu anlar hediye edin

Vakıf Katılım

Fujifilm Anneler Günü‘nde hediyesiyle fark yaratmak isteyenlere Instax fotoğraf makinelerini öneriyor. Fotoğraf çekmenin keyfini artıran eğlenceli Instax’lar, mutlu anları biriktirebilmek için unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi oluyor.

Fujifilm, Anneler Günü hediyesini unutulmaz kılmak isteyenlere Instax ürünlerini öneriyor. Özel anların ölümsüzleştirmesi için anlamlı bir hediye olan Instax fotoğraf makineleri ile annelerin yüzü gülüyor.

Instax Mini LiPlay ile çektiğiniz veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları altı keyifli filtre ve 30 farklı çerçeve ekleyerek, anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Üstelik tüm fotoğrafları basma zorunluluğu olmadan, dilediğiniz fotoğrafları bastırmanız da mümkün. Instax serisinin en küçük ve hafif modeli olan Instax Mini LiPlay’in özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor, fotoğraflara ses de veriyor! Sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almanıza fırsat sağlayan Instax Mini LiPlay, böylece sadece anı görüntülemekle kalmıyor fotoğraflarınıza hayat da veriyor. Instax Mini LiPlay ile sesinizi QR kod aracılığıyla kaydedebiliyorsunuz. Böylece anneniz bu kodu taratarak sizin sesinizden mesajınızı dinleyebiliyor.

Şarj edilebilir pille sunulan Fujifilm Instax Mini LiPlay, tek şarjla sesli veya sessiz 100 adet baskı yapabiliyor. Anneler Günü’ne yakışır, şık bir tasarıma sahip olan Instax Mini LiPlay’ler 1.249 TL’ye satışa sunuluyor.

Fujifilm’in şık dizayn, basit kullanım ve yüksek kalitede anında fotoğraf baskısı veren bir diğer modeli ise Instax Mini 11. Instax kameralarının amiral gemisi niteliğinde olan Instax Mini 11, teknolojisine “Otomatik Pozlama” özelliğinin eklenmesinin yanı sıra şık tasarımıyla da anneniz için daha konforlu bir tutuş ve çalışma imkanı sağlıyor. Amatör fotoğrafçılara yüksek kalitede anında fotoğraf baskısı veren Instax Mini 11, mini kameraların en şık unvanıyla pazardaki yerini alıyor. “Blue Marble” ve “White Marble,” isimleriyle satışa sunulan altın ve gümüş parlak ayrıntılarla bezenen mermer desenli filmler, günlük bir anı unutulmaz kılıyor. Anlık baskı özelliğiyle istenilen anı ölümsüzleştirmenin yolunu açan Instax Mini 11, teknolojisine eklenen otomatik pozlama özelliği sayesinde de ortamdaki ışık seviyesini otomatik olarak algılıyor, perde hızı ve flaşı koşullara uygun hale getiriyor. Bu özellik sayesinde anneniz güneşli bir günde, karanlık iç mekan çekimlerinde ve az ışıklı ortamlarda da kaliteli anlık fotoğraflar ile en özel anlarını ölümsüzleştirebiliyor.

Mini 11’de sunulan selfie modu özçekim ve yakın çekimler için de kolaylık sağlıyor. Selfie modu kamera açıldıktan sonra lensin ön tarafa doğru çekilmesiyle kolayca aktif oluyor. Mini 11 Blush Pink, Sky Blue, Charcoal Gray, Ice White ve Lilac Purple olarak pastel tonlarda satışa sunulan kamera, ayrıca şık görünümünü desteklemek için deklanşör aksesuarlarıyla birlikte tüm Fujifilm Instax online satış noktalarında noktalarında takipçilerini bekliyor.

 


Hibya Haber Ajansı