ABB, AŞTİ’yi yeniledi

ABB, AŞTİ’yi yeniledi

Vakıf Katılım

Ankara’nın ana ulaşım noktalarından biri olan otobüs terminalinde bakım-onarım ve yenileme çalışmalarıyla AŞTİ, seyahat temalı kütüphane, öğrenciler için ders çalışma alanı, günlük kiralık ofis, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu, modern büfeler ve çocuk oyun alanları ile yeni bir görünüme kavuştu. Terminalde öğrencilerin ders çalışabilmesi için ücretsiz internet imkanı da sağlanıyor.

Seyahat öncesi AŞTİ’de vakit geçiren yolcular, ders çalışmaya gelen öğrenciler ve esnaf terminalde gerçekleştirilen değişimle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Yağız Erdem: “Ders çalışma alanları gayet güzel düşünülmüş. Son hâlini beğendim. Burayı yapanların eline sağlık. Buradaki alanlar önceden yoktu. Yeni ders çalışma alanları yapılmış ve çok güzel olmuş. Oldukça konforlu.  İnsanlar saatlerce zaman geçiriyor burada ders çalışıp keyifli zaman geçirebilir.”

-Şevval İkbal: “Öğrenciyim ve bu alanlara çok ihtiyaç duyuyoruz. Yenilendiğini bugün fark ettim. Öğrenciler için yapılmış bu alanlar gayet güzel olmuş.”

-Ceyda Nur Yazgı: “Eskiden burası sadece bir oturma alanıydı. Kimsenin işine yaramıyordu. Şimdi bu şekilde kütüphanenin oluşması, AŞTİ genelinin tek bir bütün halinde güzel bir şekilde dekore edilmesi çok hoşuma gitti. İnsanlara faydalı olması çok iyi olmuş.”

Hibya Haber Ajansı