Milletvekili Köksal’dan Zafer Bayramı mesajı

Milletvekili Köksal’dan Zafer Bayramı mesajı

Vakıf Katılım

AFYONKARAHİSAR - 29.08.2022 - HİBYA - CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Türkiye'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e vefa borcu olduğunu vurgulayan Köksal, şu ifadeleri kullandı:

"Osmanlı Devleti'ni işgal planları uygulamaya konulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesi, Büyük Taarruz ile taçlanmış ve başarıya ulaşmıştır. Büyük Taarruz, Mustafa Kemal Paşa'nın cesareti ve dehasını ortaya koyduğu, Anadolu'nun ebedi yurt haline gelmesini sağlamlaştıran bir taktik savaşıdır. Türkiye, Atatürk'e vefa borçludur. Biz bu vefa borcumuzu bugün de 'Ya istiklal ya ölüm' ilkesiyle hareket ederek ödemeye çalışıyoruz. Milletimizin ve Cumhuriyetimizin çıkarlarını, kendi çıkarlarımızdan üstün görerek, Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer'e, Büyük Zafer'den sonra ülkemizi kalkındırmak için yapılan devrimlere sahip çıkıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Zafer Bayramı'nı kutlarken, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitleri ve gazileriyle Kurtuluş Savaşı'nda canını, kanını vermiş Mustafa Kemal'in tüm silah arkadaşlarını minnetle şükranla anıyorum."

Hibya Haber Ajansı