Ağaçlar Ayakta Ölür 24 Ocak’ta Trump Sahne’de

Ağaçlar Ayakta Ölür 24 Ocak’ta Trump Sahne’de

Vakıf Katılım

İspanyol yazar, şair Alejandro Casona’nın dünya klasikleri arasında yer alan duygusal komedisi ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’, Tiyatrokare yapımı ve Nedim Saban yönetmenliğinde sahneleniyor.

Oynadığı oyunlarla nice ödül kazanan Nevra Serezli, Nuri Gökaşan, Burcu Kazbek, Arif Güney, Oral Özer, Meltem Özleven ve Mahir Akgündoğdu’nun başrollerini paylaştığı oyun, 24 Ocak Cuma günü saat 20.30’da Trump Sahne’de tiyatro severlerle buluşuyor.

Cihan Aşar’ın sahne tasarımını yaptığı oyun, iyilik ve sevgi kavramı ele alınarak seyirciye duygu dolu anlar yaşatıyor. 11 yıl aradan sonra ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ ile tiyatroya dönen Nevra Serezli, oyunda yüreği torun özlemiyle dolu Büyükaane rolünü üstleniyor. Ağaçlar Ayakta Ölür'de diğer başrolü usta sanatçı Nuri Gökaşan oynuyor. Nuri Gökaşan, bir davranışı nedeniyle vicdan azabı yaşayan ve hatasını düzeltmek için yaratıcı bir adım atan bir büyükbabayı oynuyor.

Oyunda torun rolünü genç ve başarılı oyuncu Arif Güney, güzel gelin rolünü ise Burcu Kazbek canlandırıyor. Genç oyuncu Oral Özer ise sürprizli ve gizemli bir karaktere hayat veriyor.


Hibya Haber Ajansı