​Under Armour'dan yeni platform: Tek Yol Zorlukları Aşmak

​Under Armour'dan yeni platform: Tek Yol Zorlukları Aşmak

Vakıf Katılım

Under Armour'ın 2020 global marka platformu ‘Tek Yol Zorlukları Aşmak’, daha hızlı, daha güçlü, daha iyi olmak ve hedeflerine ulaşmak için pes etmeyenlere motivasyon kaynağı oluyor

Bir sporcu hayatı boyunca birçok zorlukla karşı karşıya kalır. Günlük koşuşturmacadan bunaltıcı baskıya ve spor salonu dışındaki hayatın sıkıntılarına kadar kendini geliştirme serüveni hiç bitmeyen bir meydan okumadır aslında. İlerlemek ve kendini geliştirmek her sporcu için farklı süreçler gibi görünse de aslında yalnızca ortak tek bir düşünce var; Tek Yol Zorlukları Aşmak. Bu da sporculara daha hızlı, daha güçlü, daha iyi olmak ve hedeflerine ulaşmak için yolun sonuna kadar dayanmak zorunda olduğunu ifade eder.

 

Platformun sadece bir slogandan ibaret olmadığını vurgulayan Under Armour Küresel Kreatif Marka Direktörü Yardımcısı Brian Boring, Tek Yol Zorlukları Aşmak, bir hedefe ulaşmak için çabalayan herkesin kalbinde hissettiği her şeyi kapsayan bir ifade. Kestirme bir yol veya sihirli bir çözüm olmadığını hepimiz biliyoruz. En iyi günde de en kötü günde de daha akıllıca düşünmeli, daha çok çalışmalı, dünden daha iyi olmalı ve en iyi halinize ulaşmalısınız. Tek Yol Zorlukları Aşmak sloganı tam olarak bunu ifade ediyor. Mesajımızı ve hikayelerimizi tüm dünya ile paylaşacağımız için çok heyecanlıyız" dedi.

 

Tek Yol Zorlukları Aşmak platformu Under Armour için sınırları zorlamayı, 2020 yılı ve sonrasında bunu fırsata dönüştürmeyi temsil ediyor. Kampanya, bir ivme yakalamanın gerçek değerini ortaya koyuyor ve sporcuların çalışarak yakaladıkları ivme sayesinde düşündüklerinden daha da ileri gitmek için kendilerini nasıl zorlayabileceklerini gösteriyor. Ayrıca Under Armour'ın UA HOVR™, UA RUSH™ ve UA Recover gibi çığır açan ürün yenilikleri ile kendilerini sürekli geliştirme yolunda sporcuları nasıl desteklediğini de gözler önüne seriyor.

 

"Başarılı olmak, kendinizi başkalarına kanıtlamak değildir. Başarı kendinize koyduğunuz zorlukları aşmaktır. Kendinizi ne kadar zorlayabileceğinizi görme arzusunu tatmin etme ve başarabileceklerinizin sınırlarını test etme meselesidir. Gerçek zafere böyle ulaşılır."

 

- Michael Phelps

Tek Yol Zorlukları Aşmak kampanyası, 2020'de dünya çapında gerçekleştirilecek büyük spor ve kültür etkinliklerinde hem internet ve açık hava platformları gibi farklı yayın kanalları hem de sosyal ağlar üzerinden kitlelerle buluşacak. Under Armour'ın dünya çapındaki sporcuları, antrenörleri, takipçileri ve partnerleriyle yapılacak etkinliklerle birlikte kampanyanın mesajı yıl boyunca paylaşılacak.

 

UA RUSH™, UA HOVR™ Machina, UA Recover gibi ürünler de dahil olmak üzere Under Armour sporcularının deneyimleme fırsatı bulduğu en yeni performans ürünlerini ve yenilikleri keşfetmek için underarmour.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 23 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.


Hibya Haber Ajansı