Babalar Günü’nde babanızı vivo ile şımartın

Babalar Günü’nde babanızı vivo ile şımartın

Vakıf Katılım

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo, çekici kampanyalarına Babalar Günü’nde de devam ediyor. Babalar Günü’ne özel gerçekleştirilen kampanya kapsamında vivo, online satış kanalı myvivoshop.com’dan Türkiye’de üretilen Y35 ve Y22s model akıllı telefon alan kullanıcılara 1.500 TL değerinde Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. 18 Haziran’a kadar devam edecek olan stoklarla sınırlı kampanya kapsamında tüketicileri myvivoshop.com’da sepet indirimlerinin yanı sıra ekstra 1 yıl garanti hakkı da bekliyor.

Y35 yüksek depolama alanı ve uzun pil ömrü ile babanızın yanında

Güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle yüksek performans, 8 GB RAM'i ile de yüksek hız sunan Y35, geniş hafızası ve depolama alanıyla babanızın tüm uygulama ve videoları rahatlıkla indirip kullanabilmesini sağlıyor. Video severlere kusursuz görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi sunan Y35 ile babanız 14 saatin üzerinde maç ve HD film izleyebilir. 256 GB depolama alanı sayesinde fotoğraf, video ve belgelerini dilediği kadar uzun süre güvenle saklayabilir. Üstelik Y35’in 8 GB'a kadar boş olan ROM alanını dilerse genişletilmiş RAM olarak kullanarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapılabilir, tüm uygulamalar tereddütsüz indirip donma yaşamadan çalıştırabilir.

Y22s ile babanızın şarj derdine son

Yüksek teknoloji ile eşsiz tasarımı bir arada sunan vivo Y22s, gücünü Qualcomm'un en yeni sekiz çekirdekli işlemcisi Snapdragon 680 ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 işletim sisteminden alıyor. 5000 mAh güçlü kapasiteli pili ve AI güç tasarrufu teknolojisi sayesinde, babanız tam şarj edilmiş Y22s telefonu ile 21,5 saat çevrimiçi HD film izleyebilir. 18W Hızlı Şarjı destekleyen telefonunu sadece on beş dakika şarj ettiğinde 258 dakikaya kadar video izleme imkânına kavuşabilir. Cihazın ters şarj özelliği sayesinde de dışarıdayken farklı cihazlarını da şarj edebilir.

2 büyük Android güncelleme ve 3 yıl üretici garantisi ile satışta

vivo Y35 ve Y22s 6+12GB modellerini 2 büyük Android güncellemesi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuyor. Tüketiciler bu telefonları myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

  Hibya Haber Ajansı